Va ir man bėda... įtraukė mane šitas reikalas stipriai Prireikė ir man 18-tuko. Kadangi teko parduot 1:1 saviškę V8 tai pasidžiaugsiu bent 1:18, o ateity tikiuosi ir kitų modelių bus. Neesu labai didelis kolekcionierius, kad galėčiau rimtą apžvalgą parašyt apie kokybę ir t.t. bet šis Minichamps modelis mane tenkina, faina kai yra atsidarančių dalių, gal kapotas kažkaip sunkiai darinėjasi ir labiausia man kliūva aplink priekines lempas esanti juoda linija. Realybėje ten yra guma ir ji eina virš lempos ir žemyn link bamperio palei sparną, o čia tik virš lempos
Su kapoto lankstais matyt kažkas negerai jeigu sunkiai darinėjasi. Ir iš foto matosi kad neužsidaro gražiai Turiu tokia pat (kitų metų tik) tai kapotas labai sklandžiai darinėjasi
Gera pradžia! Aš nuo tokios irgi pradėjau 1:18 rinkt
Bandžiau būti foto menininku su rageliu Kažkas gavos, o modelio pristatinėt manau nereikia - legendinė Audi S1. Norėjau su kitokiais ratais, tų žvaigždžių, bet kaina ko tai labai skyrėsi.
Man asmeniškai tai nėra pats mėgstamiausias gamintojas nes iš “dervinio” norėtusi dar didesnio tikslumo smulkmenoms turint omeny, kad nėra atsidarančių dalių, bet deja, kartais trūkumai už***sa
Šitas Coupe tai visai neblogai atrodo, bent iš nuotraukų
Puikus Audi modelis Ur-Quattro, kaip ir priklauso AUTOart kokybė tikrai aukšta. Ratai sukinėjasi, viskas atsidaro, tik va nesilaiko kapotas su bagažine, reikia paremti malka Ir iš foto atkreipiau dėmesį jog Audi ženkliukas ant bagažinės kreivai priklijuotas :/