Kadangi, kaip ir kažkada minėjau, modeliukus pradėjau rinkti būtent nuo "tarybinių", tai manau, kad turėčiau turėti savo puslapį ir šioje temoje. Tuo labiau, kad dalinai kai kurių forumo dalyvių dėka, mano dėmesys jiems po truputi kaip ir sugrįžta.

Pavyko čia kelių veikėjų dėka stipriai susivelti, bet manau laiku susigriebiau, pasitaisiau, pasimokiau, padariau namų darbus ir supratau, kad esu labai "turtingas". Kaip ir visada, nežinau nuo ko pradėti. Visų pirma, turbūt reiktų susitaikyti su fotoaparatu, nes tas procesas, kai reikia nuotraukas perkelti iš fotiko iki forumo man kaip tai užima labai daug laiko. Kolekcijos pildymas, žymiai greitesnis užsiėmimas, tačiau taip pat užima nemažai laiko, dėl to visiškai nespėju kelti nuotraukų į forumą. O sausa informacija, be nuotrauku, manau, yra ne labai įdomi ir kvepia pagyrūniškumu.
Manau, kad teisingiausia būtų pradėti nuo seniausiai turimų modelių, nuo kurių ir prasidėjo visa epopėja. O bet ne, "tarybiniai" modeliai, kaip mums visiems turbūt žinoma, turėjo vieną įdomią savybę: modelio numerį su A raide. Tad, manau, kad savo rusiškų modelių kolekciją aš bandysiu pristatyti būtent pagal tų numerių eilę ir po to pereisiu prie kitų gamintojų.
Mano rusiškų modelių kolekcija buvo renkama dviem etapais, pirmasis iš kurių buvo 1980-1991, o antrasis nuo 2012-ų galo iki dabar, tad joje yra keletas labai retų modelių, bet ir trūksta nemažai pereinamojo periodo modelių. Tikiuosi tai laikinas nesklandumas.