Nu va pristatau ir aš savo kolekcija, iš rimtu firmų modeliu šitas buvo pirmas pirkinis, su laiku stengsiuosi parodyti daugiau
1:18 AUTOart BMW M3 E30 DTM Mocau 1991 Pirro
Last edited by EdgaBMW on 2013 Oct 03, 23:27, edited 2 times in total.
Teigiamai vertinu, turiu kelius otto modelius tai labiausiai man jie ir patinka, kažkaip malonu paimti i rankas
o dėl kokybes dideliu priekaištu neturiu, labai gražiai ir kokybiškai nudažytas, lempos tikroviškos tik stiklai nekokybiškai padaryti
Teigiamai vertinu, turiu kelius otto modelius tai labiausiai man jie ir patinka, kažkaip malonu paimti i rankas
o dėl kokybes dideliu priekaištu neturiu, labai gražiai ir kokybiškai nudažytas, lempos tikroviškos tik stiklai nekokybiškai padaryti
O kaip šių modelių dugnai? Nes kiek teko susidurti su derviniais modeliais 1:43 mastelyje, nepaisant viso modelio grožio ir detalumo, fotoėsdintų detalių gausos ir pan., dugnas paprastai būna plokščias, retkarčiais padaro šiokią tokią duslintuvo imitaciją...
Paulius43 wrote:O kiek kartu modeliu dugna nuziurineji?
Siaip aisku smagu kai buna detalus, bet kartais net to nepastebiu (as aisku apie 43 masteli).
Žinoma, kai modeliai yra spintoje, tai dugnų nesimato, bet juk ir salonų nesimato, o vistiek reikalaujam, kad būtų detalūs ir gražūs O šiaip maloniau, kai dugnas detalus ir tarkim kaip kai kuriuose AutoArt modeliuose dar ir pakaba spyruokliuoja ar/ir ratai pasisuka