NEO 1989 Porsche Panamericana. Idomus konceptas, buvo 80-mecio jubiliejaus docana Dr. Ferry Porsche, 2 vietu kupe-kabrio pusiau dzipas, kebulas is anglies pluosto ir plastiko, o stogas prisegamas uztrauktuku. Dar vienas unikalus sprendimas - padangu rastas atkartoja logotipa. Kadangi dizaineriai turejo tik keleta menesiu sukurt ir pagaminti masina, tai sasi ir vidus beveik standartinis is 911 Carrera 4.
Modelis - mano pirmasis Neo. Tiksli replika tikro, esancio Porso muziejuje, kuris skiriasi nuo Frankfurte pristatyto koncepto: spalva is tiurkio perdazyta i zalia metalika, priekiniai posukiai vietoj oranziniu padalinti i gabaritus+posukius, galine lempu juosta turi Porsche uzrasa. Siaip visai nieko kokybe (mano manymu prastesne uz Sparko ir uz aukstesne kaina), bet pats didziausias trukumas tai isgalvotas numeris - masina vienetine o uzdejo savo katalogo numeri
Pasirinkau uzdara versija (kazkada ir atvira isleis), kad galeciau pasidziaugti dvigubu Zagato tipo stogu ir kad matytusi uztrauktukai violetiniai

Vidus ar siaip ar taip nera ispudingas.
Teko laukti daug metu kol kazkas pagaliau ryzosi isleisti sita legendini porsa mano masteliu bet tinkamos kokybes (yra 1/87, ir 1/43 keletas seno leidimo versiju: balto metalo, kit'ai).