Paulius43 kolekcija
- Gedas
- rinkimų nugalėtojas

- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: Super Sport
Re: Paulius43 kolekcija
Dėl užrašo - tai konceptų randu ir tokių, ir tokių. Ar nebus, kad vienoje parodoje konceptas buvo GT40, o jau kitoje Ford GT 
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
- RobertasRR
- Kolekcionuoju: auto 1:43 / moto 1:18
gal galima kolekcijos bendrą nuotrauką?
super van kolekcija prašom plačiau
super van kolekcija prašom plačiau
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

- Masteli: 1:43
- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Gedai, man atrodo kad Fordas fotoshopino visas nuotraukas. Nes originalios is pristatymo (tiek pirmas konceptas tiek 3 velesni pries-serijiniai) turejo GT40 uzrasa...
Robertai, neseniai pertvarkiau lentynas (t.y. pridejau viena nauja) tai dabar belekaip sudeliota viskas, neturiu nauju nuotrauku. O Supervan tai kol kas tik 2 turiu, niekaip nerandu 3 baltuko uz gera kaina
Cia gal pernai metu nuotraukos is bendro vaizdo:

Reikes kada rimtai prisest ir sustumdyt viska vel graziai
P.S. Gyti tavo fura jau keliauja..
Robertai, neseniai pertvarkiau lentynas (t.y. pridejau viena nauja) tai dabar belekaip sudeliota viskas, neturiu nauju nuotrauku. O Supervan tai kol kas tik 2 turiu, niekaip nerandu 3 baltuko uz gera kaina
Cia gal pernai metu nuotraukos is bendro vaizdo:

Reikes kada rimtai prisest ir sustumdyt viska vel graziai
P.S. Gyti tavo fura jau keliauja..
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- RobertasRR
dėkui už nuotraukas. dabar labiau vaizdas matos
tik man gražiau kaip tvarkingai sustatyta sudėliota
tik man gražiau kaip tvarkingai sustatyta sudėliota
-
Gytis
- konkurso nugalėtojas

- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Tikiuosi ne tik fūra? 
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

ir busikas, ir busikas.. 
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Man kaip kokia kolekcija.. pradzioje meginau deliot tipo parkingas visas sudeliot i vienoda "poza" bet taip nuobodu buvo kad nusprendziau viska sumaisyt, ir taip pagal temas atskirt (marke, dizaino firma, tematika (pvz. amerikonai, art deco masinos, Atgal i ateiti, furos..))RobertasRR wrote:tik man gražiau kaip tvarkingai sustatyta sudėliota
- Gedas
- rinkimų nugalėtojas

Labai vaizdą pagyvina figūrėlės
Man taip pat patinka išdėlioti pagal temą, nei aklas parkingas.
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Po atostogu, svenciu, apsivalgymu ir pan. aptingau ir nepadariau naujienu nuotrauku, tai apsilimui ikeliu pernai gauto modelio nuotraukas.
Sitas modelis neypatingai svarbus man, bet idomu tai kad pirma pamaciau modeli o tik paskui suzinojau kokia ten masina - Provence Moulage 2008 Renault Megane Coupe Concept. Pristatytas Zenevos salone, tuo paciu metu ir modelis!
Ziauraus dizaino kupas, gaila kad priekis dabar matomas kone visose renuskese. Dvigubos zuvedros sparno durys ir istabus salonas, gaila kad modelyje nelabai iseina iziureti del lenktu ir tamsintu stiklu.

Neuzilgo pazadu ikelti ir naujienas
Sitas modelis neypatingai svarbus man, bet idomu tai kad pirma pamaciau modeli o tik paskui suzinojau kokia ten masina - Provence Moulage 2008 Renault Megane Coupe Concept. Pristatytas Zenevos salone, tuo paciu metu ir modelis!
Ziauraus dizaino kupas, gaila kad priekis dabar matomas kone visose renuskese. Dvigubos zuvedros sparno durys ir istabus salonas, gaila kad modelyje nelabai iseina iziureti del lenktu ir tamsintu stiklu.

Neuzilgo pazadu ikelti ir naujienas
- Gedas
- rinkimų nugalėtojas

Tikrai fainas modelis ir tikrai priekis kaip ir serijinių. Laukiam newsų!
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Naujienos..
Matrix 1963 Chevrolet Corvette Rondine by Pininfarina! (nº 301 is 408) Grazuolis Corvette Sting Ray meginimas sueuropinti, dizainas Tom Tjaarda. Modelis atkartoja antra versija, nes pirmoji turejo "atbula" galini stikla, paskui jis buvo pakeistas labiau standartiniu dideliu langu.

mano antras Matrix, kuriuo si karta esu baisiai patenkintas. Liuks detales, nudazymas, viskas kaip turi buti!! O dar pavyko gauti gerai suderejus su pardaveju (isejo zymiai maziau nei parduotuvine kaina) tai isvis pasaka!

Matrix 1963 Chevrolet Corvette Rondine by Pininfarina! (nº 301 is 408) Grazuolis Corvette Sting Ray meginimas sueuropinti, dizainas Tom Tjaarda. Modelis atkartoja antra versija, nes pirmoji turejo "atbula" galini stikla, paskui jis buvo pakeistas labiau standartiniu dideliu langu.

mano antras Matrix, kuriuo si karta esu baisiai patenkintas. Liuks detales, nudazymas, viskas kaip turi buti!! O dar pavyko gauti gerai suderejus su pardaveju (isejo zymiai maziau nei parduotuvine kaina) tai isvis pasaka!

- RobertasRR
+ 1
ir spalva, ir dizainas
ir pats modelis
ir spalva, ir dizainas
ir pats modelis
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Cia kartu su savo proanukiu kitu Chevroletu (o kairej dar ir anonsas kito modelio)

- Gerb.Zigmas
- Masteli: 1:18 ir 1:43
- Kolekcionuoju: Audi
+1RobertasRR wrote:+ 1![]()
![]()
![]()
ir spalva, ir dizainas
ir pats modelis
-
Gytis
- konkurso nugalėtojas

- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Labai geras! Visi keturi labai geri. 
- Devilbullet
- Kolekcionuoju: Lamborghini / Ferrari / Sports Cars / Super Cars / Famous Cars / Exlusive Cars
+1Gerb.Zigmas wrote:+1RobertasRR wrote:+ 1![]()
![]()
![]()
ir spalva, ir dizainas
ir pats modelis![]()
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

OK siandien pristatau kita janki, atvyko is uzjurio kartu su jau rodytu Rondine.
NEO 1954 Pontiac Bonneville Special. Pirmasis dviduris Pontiac pristatytas tu paciu metu GM Motoramoje, dizainas Harley Earl'o. Aerodinamikos ir raketu stiliaus aukso amzius!! Pleksiglaso naikintuvo tipo stogas, raketa imituojantys dizaino elementai..
Tuo pat metu buvo padaryti 2 vienetai - pirmasis ir originalus bronzinis ir kitas zalias (nors realybej jie turejo truputi skirtingus salonus, nemanau kad NEO bus pakeites zaliojo vidu).
Modelis geras nors yra siokiu tokiu dazymo "nesklandumu", bet kaip mano vienas is megstamiausiu konceptu tai atleidziu
Pleciasi amerikiniu konceptu kiekis tai teks perorganizuoti viena lentyna vien jiems...

NEO 1954 Pontiac Bonneville Special. Pirmasis dviduris Pontiac pristatytas tu paciu metu GM Motoramoje, dizainas Harley Earl'o. Aerodinamikos ir raketu stiliaus aukso amzius!! Pleksiglaso naikintuvo tipo stogas, raketa imituojantys dizaino elementai..
Tuo pat metu buvo padaryti 2 vienetai - pirmasis ir originalus bronzinis ir kitas zalias (nors realybej jie turejo truputi skirtingus salonus, nemanau kad NEO bus pakeites zaliojo vidu).
Modelis geras nors yra siokiu tokiu dazymo "nesklandumu", bet kaip mano vienas is megstamiausiu konceptu tai atleidziu