Turbūt teks, bet žiauriai už@@@@@ 1:43 Iš kokio šimto buvo gal pora su defektu, o čia už tokius pinigus kas antras. Aš kai parduodu, kažkaip nepatogu rasyti, kad modelis naujas. Čia žiūriu visiems dzin, visi NEW rašoCitroFriend wrote:Dėl defektų, tai teks susitaikyt, arba mest šį reikalą.
grąžino 15 baksųPaulius43 wrote: Megink deretis kad bent koki partial refund duotu..
Raudonas, skirtas Modelissimo.Gedas wrote:Raudonas ar oranžinis? Šitas yra taikinyje
Pradžioje pardavėjas bandė sakyti, kad tai gamintojo brokasPaulius43 wrote:2x valio! 1-uz graza, 2-uz bnv...
Taip, gaila kad kol kas vienintelis su "vidurio" varikliu.Gerb.Zigmas wrote:O, pirmas ir kol kas paskutinis BMW supercaras![]()
![]()
Nelabai vienintelis. Va, dar vieną BMW su vidury varikliu parduoda: http://oppositelock.jalopnik.com/1-of-3 ... 1461516064Henris wrote:Taip, gaila kad kol kas vienintelis su "vidurio" varikliu.
Mane irgi panašios mintys buvo aplankiusiosGytis wrote:Henri, mano širdis krauju apsipila, kai pagalvoju, kiek tu 43-iam mastely nuveikt galėjai...