Paulius43 kolekcija

Šioje skiltyje galite rodyti tik savo 1:43 mastelio modelius.
Paulius43
rinkimų nugalėtojas
rinkimų nugalėtojas
Masteli: 1:43
Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes

Re: Paulius43 kolekcija

Post by Paulius43 »

pirkau abu modelissimo, su nuolaidom :) pigiai isejo.. O tu ilgabaziu dar yra kazkur pirkt?? ieskau :)
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
Paulius43
rinkimų nugalėtojas
rinkimų nugalėtojas

Post by Paulius43 »

Stumiam tema i virsu hahah

Senas modelis - naujos foto! Pirktas pries 8 metus bet niekad nebuvau nufotkines.

Norev 1972 Citroen GS Camargue Bertone. Pristatytas Zenevos salone kaip kupe koncepcija ant GS bazes. Labai neblogas dizainas mano nuomone :)
Modelis tai truputi pasiukslintas: Norevas paeme 70-u metu zaisla, priklijavo duris, uzdejo tikslesnius ratus, liuksiskai nudaze (ir vidu isdailino) ir viskas.. Taip kad jis toks truputi kreivas sleivas, durys ispaustos... Zodziu siandieniniu standartu neatitinka, bet kadangi tai yra vienintelis ir geriausias variantas sitai masinai tai tenka turet :rx

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
CitroFriend
Kolekcionuoju: Frogs & Sushi.

Post by CitroFriend »

Gerulis. Noriu savam mastely...
Devilbullet
Kolekcionuoju: Lamborghini / Ferrari / Sports Cars / Super Cars / Famous Cars / Exlusive Cars

Post by Devilbullet »

Aha tikrai gražus šis automobilis, pagal ta laikmeti, tai superinis dizainas, turi Bertone būdingų dakykų. Gal modelis ir turi trūkumų, bet man tai labai patikti. (t)
Paulius43
rinkimų nugalėtojas
rinkimų nugalėtojas

Post by Paulius43 »

Pleciam akirati ir foruma :lol: :lol:

Naujausia kolekcijos masina ir paskutinis gautas modelis: Minichamps Evolution 2012 Aston Martin V12 Zagato (L.E. 500 pcs, resin) - Scintilla Silver

Pristatytas 2011 metais kaip konceptas, sukurtas pazymeti Aston Martin ir Zagato 50 metu bendradarbiavimo jubilieju. Tais paciais metais masina evolucionavo i lenktynine (dalyvavo ADAC y Niurburgringo lenktynese) o 2012 metais pristatyta ir serijine versija. "Serijine" - is viso bus pagaminta 101 automobilis. Gaminamas and Virage V12 bazes, turi jo 510 arkliuku varikli ir v.max 305 km/h. Galima rinktis is 5 spalvu, ir Minichampsas jau isleido 2: Diavolo raudona ir Scintilla sidabrine (pilka greiciau). Gaila, bet pramiegojau raudono isejima i rinka - net nesusigaudziau ir saukstai po pietu, dabar belekokius pinigus kainuoja... Teko laukti pilkojo bet ir tas vos neisslydo is ranku - gerai kad pries pora savaiciu kazkaip netiketai radau viena uz normalia parduotuvine kaina, nes ir dabar jau kainuoja 80-90 ir daugiau euru (plius siuntimas).
PS imetu linka kur galit pamatyt oficiala masinos brosiura: http://cdn.astonmartin.com/sitefinity/b ... f?sfvrsn=0

kadangi man sitas astonas patinka tai zutbut norejau gauti, bet atidziai apziurejus modeli siek tiek nusivyliau - mano manymu Sparko modeliai geresni ir detalesni, o ir pigesni truputi.

Image

Image

Image

Image

Image

Didziausia klaida tai priekines groteles.. Kaip kokiam diecaste - plastiko gabalas su reljefu! Ciagi vienas is graziausiu masinos motyvu, grotos su Zagato emblemos Z... tikiuosi, kad Sparkas isleis koncepto versija ir ten groteles bus kaip reikiant is fotoetcho.

Image

Image

Image

Vidus tipo "detalus", tik kreivai iklijavo ventiliacija :lol:

Pabaigai keletas grupiniu vaizdeliu - su One-77, DB7 Zagato ir AR1 Zagato (visi Sparko)

Image

Image

Image

Image

Laukiu nesulaukiu kada Sparkas isleis AM Vantage Zagato ir Volante Zagato -- bus grazi seimynine foto!
Gytis
konkurso nugalėtojas
konkurso nugalėtojas
Kolekcionuoju: Viską kas juda

Post by Gytis »

Taip, šito teks Vokietijoj paieškoti, bet tikiuosi Frankfurte rugsėjy rasti ;) .
Paulius43
rinkimų nugalėtojas
rinkimų nugalėtojas

Post by Paulius43 »

Sekmes ieskant, Gyti!! Jei rasi raudona prigriebk man!

Siandien nuo naujausio pereisim prie seniausio automobilio mano kolekcijoje..

Spark 1937 Delage D8-120 S Pourtout Aero Coupe.
Sis modelis taip pat yra isleistas ir diecast formoj (prancuziska zurnaliniu serija).

Truputelis istorijos: Louis Delage, automobiliu konstruktorius ikure savo firma 1905 metais ir sugebejo isitvirtinti kaip eksliuzyvniu masinu gamintojas, deja 1935 metais patyre bankrota. Nuo isnykimo firma apsaugojo konkurentai Delahaye. Kaip nekeista, jie firma ir varda islaike - netgi sukure nauja flagmano varikli, 8 cil. eileje, 4.3 l ir 105 AG, naudojo pusiau automatine pavaru deze. Sis variklis buvo naudojamas tik Delage markes masinose, taciau sukryzminamas su Delahaye sasi (taupymas 8-) ) . Idomumo delei galima pamineti kad Delage D8-100 (ilgesne base) ir D8-120 ir velesnis galingesnis D8-120S buvo parduodami tik sasi+variklis formoje, klientas issirinkdavo pats savo megstama kebulu konstruktoriu (carrosserie). Marcel Portout dirbtuves vienos is ju, is sis konkretus modelis buvo pagamintas pagal paties Luis Delage uzsakyma 1937-uju Paryziaus salonui.

Kebulo dizaineris Georges Paulin, ganetinai amzinas dizainas net ir siandien atrodantis neblogai, skirtingai nuo kitu to meto kuriniu turi nedaug chromo taip leidziama grozetis aliuminio formomis ir islenkimais. Masina 1953 metais igavo kiek kitokia isvaizda kai tuometinis savininkas nuveze ja i Saoutchik dirbtuves kad "atjaunintu" dizaina (pakeistas priekis ir galas), bet aciu dievui dabartinis savininkas amerikietis restauravo iki originalios isvaizdos.

Modelis kaip ir visi Sparkai - nuostabus. Vienintelis trukumas butu nevisai tiksliai istatyti fotoetchai kai kur, bet tai niekis.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
arvydas
Kolekcionuoju: 1/43

Post by arvydas »

Puikus egzempliorius . (t)
Pažiūrėti čia http://arvydo.jimdo.com
CitroFriend

Post by CitroFriend »

Būtų juoda - būtų Betmeno :D Gražumėlis (t)
Gytis
konkurso nugalėtojas
konkurso nugalėtojas

Post by Gytis »

Šituos tai turbūt abu turiu, tik Ixo tai, manau gelsvos auksinės spalvos.
Gaila, kolkas negaliu sulyginti, bet ateity tikrai tai padarysiu.
Gerb.Zigmas
Masteli: 1:18 ir 1:43
Kolekcionuoju: Audi

Post by Gerb.Zigmas »

Blemba, rimtas toks... (t)
Paulius43
rinkimų nugalėtojas
rinkimų nugalėtojas

Post by Paulius43 »

:geek: Aciu uz komentarus, malonu kad patinka
Gytis wrote:Šituos tai turbūt abu turiu, tik Ixo tai, manau gelsvos auksinės spalvos.
Gaila, kolkas negaliu sulyginti, bet ateity tikrai tai padarysiu.
IXO yra ir 2 (lygiai kaip ir Spark). Auksinis turi kitoki kebula, ir Sparkas kol kas ji yra isleides tamsiai melynos spalvos, kai isleis kitokios turbut pirksiu nes IXO (mano is zurnalines serijos) nelabai patinka:

Image

Image

Kebulas D8 120 Letourneur & Marchand ir yra velesniu metu, 1939.
Alberto22285

Post by Alberto22285 »

ta pati ir as sakau,kazkur matyti bruozai,ixo auksini turiu,pradedu pamirst ka turiu Lietuvoi ko ne :( senstu..
Alberto22285

Post by Alberto22285 »

pas man ixo museum (t)
Paulius43
rinkimų nugalėtojas
rinkimų nugalėtojas

Post by Paulius43 »

Alberto22285 wrote:ta pati ir as sakau,kazkur matyti bruozai,ixo auksini turiu,pradedu pamirst ka turiu Lietuvoi ko ne :( senstu..
Tam yra modeliu sarasas! :lol: :lol:
Gytis
konkurso nugalėtojas
konkurso nugalėtojas

Post by Gytis »

Kas kolekcionuoja modelius, o kas sąrašus. :lol:
Paulius43
rinkimų nugalėtojas
rinkimų nugalėtojas

Post by Paulius43 »

Spark 1937 Talbot Lago T150C SS Figoni & Falaschi Goutte d'Eau (Teardrop)

Turiu ir IXO-Altaya zurnalke, atrode visai nieko bet lyginant su Sparku tai ne tas... Idomumo delei galiu pasakyt, kad Altaya versija irgi tiksli: pagal nudazyma ir vienetines masinos galini langa padalinta i 2. sparko modelis irgi pagal unikalia masina su dengtais priekiniais ratais.

Image
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
arvydas
Kolekcionuoju: 1/43

Post by arvydas »

(t) Gražus vaizdeliai ,ypač su kino operatorium. (t)
Pažiūrėti čia http://arvydo.jimdo.com
CitroFriend

Post by CitroFriend »

Šitas tai wow :)
Julius3
Kolekcionuoju: Alfa Romeo | Lamborghini | Lancia | Maserati

Post by Julius3 »

Super modelis (t)