Net nežinau, nei kaip įvardinti savo būseną, nei kaip įvardinti modelį, kurį gavau ir jums parodysiu.
Kai jis išėjo, aš tokį modelį jau kaip ir turėjau, o tuo metu, ši modifikacija man kažkodėl nebuvo aktuali. Na va taip atsitiko, kad nekreipiau dėmesio į ją.
Ir staiga, kažkur, bac ir nušvito! Žiūriu, jau senai niekur nėra, tik pas mano draugą Budigą internetinėje parduotuvėje. Galvoju, ai, gerai, po kelių savaičių nusimato kelionė į Vokietiją, pasiimsiu gyvai. Nuvažiuoju, išsirenku kalną visokio gėrio, na ir kaip deimantą į karūną rodau šį gėrį, o jis man šaltu veidu sako: Prieš dvi dienas pardaviau…
Turbūt nereikia pasakoti, ką jaučiau tada, ir dar kelis metus po to. Tada jau taip pireikė! O kainos jau intnete 150-200€! Nu na….
Įtraukiau į “Most heavy…” sąrašą, ir vis po truputi pažiūrinėdavau. Tik kad va, jau ko gero pora metų jokios geros kelionės, tik kosminis internetas su savo 150-200€. O pasirodo, jis manęs jau senai laukė čia! Saulėtoje Vilijampolėje! Ir kaina, įvertinus viską, pakenčiama, ir stovispuikus. Ypatingas ačiū Arnoldui, kurio dėka šis modelis atsirado pas mane! Beja, nuotraukos irgi jo.