Pradedu mini temelę su gatviniais automobilių modeliais, kurie man patiko ir pas mane pasiliko ilgam.
BMW M5 E39 1998 Ottomobile
Guy Ritchie trumpametražį filmą ankstyvoje jaunystėje peržiūrinėjau dešimtis kartų - man taip tada patiko Blur „Song 2“ garso takelis, Clive Owen ir Madonna vaidinti personažai. Ten buvo ir štai toks sidabrinis M5 E39.
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
R129 serijos mersedesai man simbolizuoja labai konkrečią markės epochą, tad Ottomobile išleidus patį galingiausią SL modelį, kuris varikliu dalinasi su superautomobiliu Pagani Zonda F, neatsispyriau įtraukti į gatvinių automobilių minikolekciją.
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
Kai AMG dar nebuvo susijungę su Mercedes-Benz, jie tiems laikams sau leido gaminti labai drąsius modelius. Ir klientų pageidavimo dažyti juos įspūdingomis spalvomis. Šis modeliukas yra tarsi agresyvios 90-ųjų prabangos simbolis.
RobertasRR wrote: ↑2022 Dec 10, 20:42
AMG greičio spalvos
Pristatau gerokai mažiau greičio, bet šis dilerinis modelis yra labai kokybiškai padarytas. Apmaudu, kad BMW užsakė pas Kyosho pagaminti Z4 versiją su R17 ratais, o ne dailesniais R18, su kokiais darė žemesnio lygio Bburago ar Welly. Fotografuojant nepavyko su apšvietimu – modeliuko spalva gavosi panaši į tamsiai mėlyną, kai iš tikrųjų yra juoda.
BMW Z4 Roadster E85 2003 Kyosho
Kaip tik pries pora dienu maciau kelyje viena Z4, kazkaip jausmas kad dizainas pasenes.. turi keleta idomiu dizaino sprendimu bet pvz Z8 tai moderni klasika, net ir Z3 sakyciau geriau "paseno" nei Z4 mano nuomone.
Modelis tai super
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Paulius43 wrote: ↑2022 Dec 16, 15:12
Kaip tik pries pora dienu maciau kelyje viena Z4, kazkaip jausmas kad dizainas pasenes.. turi keleta idomiu dizaino sprendimu bet pvz Z8 tai moderni klasika, net ir Z3 sakyciau geriau "paseno" nei Z4 mano nuomone.
Modelis tai super
Matyt visiems labai skirtingai. Man tiek Z3, tiek Z8 yra per daug retro - per daug bandė mėgdžioti BMW 507. Bet šiaip visi gražūs. Mažiausiai įdomus ir nuobodžiausias yra Z4 mkII E89. Naujausias Z4 vėl toks ant klaustuko. O štai Toyota Supra ant Z4 bazės yra tiesiog wow.