Nenorėjau kurti dar vienos temos, bet kadangi dar keli Ferrari F40 parkeliauja, jų papildymus patogiau bus dėti čia.
Ferrari F40 Herpa - raudonas, geltonas, juodas ir juodas Playboy Edition. Plastmasiukai arba kaip dabar madinga vadinti - kompozitai. Playboy lyg buvo ir auksiniai ratais? Bet kiek dabar žiūrėjau parduodamų - visi su sidabriniais. Gal išbluko?
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
Gedai nenervink kai tik aš nusprendžiu, kad griežtai liekų prie Audi ir nelendu kitur, tai vis Gedas F40 parodo o kaip gi F40 neturėt kolekcijoj. (vis dar neturiu...)
skoonkaz wrote: ↑2021 Dec 27, 14:33
Gedai nenervink kai tik aš nusprendžiu, kad griežtai liekų prie Audi ir nelendu kitur, tai vis Gedas F40 parodo o kaip gi F40 neturėt kolekcijoj. (vis dar neturiu...)
Aš tik truputį ir baigiu
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
Gytis wrote: ↑2021 Dec 29, 11:54
Herpa su savo plastmaskėm pavaro, niekas jiems negali prilygti, o jei pabando, tai kaina kosminė būna.
Aš nežinau, kurių metų jie gamybos, bet ant vieno buvo kaina markėmis. Dabar jau nebeatsimenu, bet tai buvo tikrai rimti pinigai tiems laikams. Nebuvo jie labai pigūs.
Gytis wrote: ↑2021 Dec 29, 15:48
Dabar Vokietijoje dažniausiai jų galima gauti po 5-20€. 348, Testarossa kelių modifiikacijų, f-40, Pininfarina, gal dar kažkurie. Nepamenu.
Taip, dabar jie nebrangūs, 348 tikriausiai pigiausi. Gal kad per daug išleista ir tas plastiko nemylėjimas. F40 brangiausi