Tamstos bnv fanai nesupykit, bet man tie TopMarques 6kiniai del kazkokiu priezasciu nesiziuri, nors ir akivaizdiai pagerejo modeliu tikslumas, lyginant su anksciau isleistu 3iuku, bet tas spoileris ant bagazines.. is plastelino??
Man sitas patiko, gaila, kad kol kas nera padoraus 1/43, gal ledai pajudes dabar??..
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Paulius43 wrote:Tamstos bnv fanai nesupykit, bet man tie TopMarques 6kiniai del kazkokiu priezasciu nesiziuri, nors ir akivaizdiai pagerejo modeliu tikslumas, lyginant su anksciau isleistu 3iuku, bet tas spoileris ant bagazines.. is plastelino??
Sitie dar pernai isejo.. placiai komentuota interneto platybese, kad modelis kaip is kalades skaptuotas, o bet taciau praso kaip uz auksciausios kokybes..
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Paulius43 wrote:Sitie dar pernai isejo.. placiai komentuota interneto platybese, kad modelis kaip is kalades skaptuotas, o bet taciau praso kaip uz auksciausios kokybes..
Po kritikos matyti netikslumai. Bus akcijinis kažkada
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
Maniskis jau seniai uzsakytas, turetu greit ateit!
IXO neseniai isleido ir pirmuka, Brundza su rusu ara latviu sturmanu, bet kiek maciau nuotraukas tai labai keistai ziurisi, tiesiog tragiskas mano manymu.
Paulius43 wrote:Maniskis jau seniai uzsakytas, turetu greit ateit!
IXO neseniai isleido ir pirmuka, Brundza su rusu ara latviu sturmanu, bet kiek maciau nuotraukas tai labai keistai ziurisi, tiesiog tragiskas mano manymu.
Taip, iš tono tikrai kreivas, bet vis tiek iš sportinio nacionalinio intereso ėmiau
O penktukas visai neblogas. Tikrai bus paimtas
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
GT Spirit prieš kurį laiko nustebino išleidusi 1:18 Koenigsegg Gemera. Realiai Koenigsegg buvo išskirtinai brangių €250+ resinų ir Autoart reikalas. Galvojau, kad tai koks nors atsitiktinumas. Bet dabar vasarai GT Spirit paleis ir Jesko. Aišku, jamu tą Jesko, nes įtariu, kad prekyba gali baigtis ir preorderiuose. O toks buvo šios markės vakuumas įkandamesniame segmente.