Na as jau esu minejes kitoje temoje kad visad laikiau modelius savo dezutese ir kai kuriuos uzdaroje spintoje ar tiesiai didelese dezese. Pernai pagaliau "pribrendau" vitrinai - nusipirkau Ikea Billy su stiklinem durim ir stiklinem lentynom. Nedejau veidrodziu nes norejosi pameginti be ju, apsvietimo taip pat nedejau nes kai kas sako, kad karstis nuo lempu labai kenkia modeliams (taip pat tiesa, kad yra ir "saltu" lempu), bet kaip pirmam blyui bus gerai be nieko. Vitrina dar nebaigta, kadangi nusprendziau uzsandarinti - vidinius tarpelius uzpyliau spec. sandarinimo glaistu o tarpus tarp dureliu noreiu apklijuoti langu tarpiniu guma ir "sepeteliais" - tokia ideja, kad neprasiskverbtu nei menkiausia dulkele, nes zadu laikyti modelius nuogus ir nenoriu valyti dulkiu. Saules spinduliu tiesioginiu modeliai negaus, nes spinta praktiskai kampe. Kai viskas bus baigta sukelsiu foto
Mano ankstesne patirtis sako kad net ir keletos milimetru tarpai tarp dureliu yra dulkiu skverbimosi saltinis, ir mano nuomone geriau kuo maziau ciupineti modelius (tuo paciu ir valyti).
Zinoma, mano svajone yra tureti atskira kolekcijos kambari su visa-sieninem vitrinom, spintelem dezutems laikyti, knygu ir zurnalu lentynom ir darbo+susirinkimu kampeliu. Tik tiek tereikia zmogui gyvenime