Herpos Testarossa čia tas atvejis, kai modelis vertas tų pinigų iki vieno cento. Sakyčiau jis daugiau vertas už Miničampso kažkokias beryšio senienas nesąmoningus pinigus prašo
RobertasRR wrote:pirmas LOTUS kolekcijoje, (pirmą kart apie Esprit sužinojau gal 007 ?) Lotus Esprit Turbo AUTOart
atsiprašau, pirmą kartą apie jį sužinojau iš "turbo" gumos, poto tik 007 ...
Gedas wrote:Gražus. Daug kartų naujintas modelis, bet šita versija man gražiausia Turiu baltą 1:18: viewtopic.php?p=18464#p18464
baltas
kada nors, gal bus ir pas mane ir balto versija Esprit'o kuri
Gerb.Zigmas wrote:Geras
Nudažymas gal kiek “riebus”, ne? Gal tik taip atrodo
AUTOart visais modeliai patenkintas kokybe esu
Henris wrote:Abu geruliai.
Herpos Testarossa čia tas atvejis, kai modelis vertas tų pinigų iki vieno cento. Sakyčiau jis daugiau vertas už Miničampso kažkokias beryšio senienas nesąmoningus pinigus prašo
modelis kurį taikiau ilgai ilgai, nutaikius jau nėra... ar spalva kokia pasirinkti? Porsche 959 / Spark 1 of 500
1:1
savo metu turintis daugiausia pažangiausių technologinių automobilis / visiška priešingybė f40
kodėl juodas? taip taip modelio grožio nesimato, bet būtent juoda pirmą sykį pamačiau coys aukciono kieme nuo tada 959 kolekcijoj tik juodas.
959 grazuolis, mano megstamiausias parselis.. Sparko irgi turiu tik maniskis baltas, kad Gruppe B konceptui kompanija palaikytu.. Dar man grazus raudonas su baltais ratais bet man atrodo, kad Sparkas ji su sidabriniais ratais isleido.
O tas Gycio porsas nors ir isoriskai kazkiek primena sukudinta 959, vien del Audi variklio nenoreciau (kaip rase, projektas zlugo del variklio )
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Paulius43 wrote:
O tas Gycio porsas nors ir isoriskai kazkiek primena sukudinta 959, vien del Audi variklio nenoreciau (kaip rase, projektas zlugo del variklio )
Paulius43 wrote:959 grazuolis, mano megstamiausias parselis.. Sparko irgi turiu tik maniskis baltas, kad Gruppe B konceptui kompanija palaikytu.. Dar man grazus raudonas su baltais ratais bet man atrodo, kad Sparkas ji su sidabriniais ratais isleido.
apie šį Gruppo B taip pat galvojau, bet kolekcijoj noriu gatvinių versijų
Gytis wrote:
Paulius43 wrote:
BMW M1 Hennarot - E26 /1980m / Minichamps - Limited Edition 500
modelis papildęs garažą 2020, bet temoje nebuvo paskelbtas, taisau padėtį.
dėl pačio modelio ilgai svarsčiau taip ar ne į kolekciją dėl priekinio valytuvo.