Aš ant dėžės pamačiau NISSAN logo, galvoju WTF ?Azzunix wrote:Aš viso gyvai nemačiau, buvau tik nosį įkišęs pažiūrėt ar bent jau teisingas modelis atkeliavo. O šiaip
Va todėl ir pravėriau pakuotęHenris wrote:Aš ant dėžės pamačiau NISSAN logo, galvoju WTF ?
Turiu sita 1/43. Puikus!Henris wrote:Grupinio vaisius![]()
Gerai kad 1:18. Kitu atveju pulčiau į depresiją, nežinodamas ką jam priešpastatyti.RobertasRR wrote:![]()
tik metai prasidėjo o jau pretendentas į metų modelį
Apie licencijos lipduką. Iškart pagalvojau, kad dėžėje Nissanas.RobertasRR wrote:galima plačiau apie NISSAN nieko nesuprantu apie ką čia
Modelis jėginis, bet mano galva nevertas tų pinigų. Už tokią kainą detalumas turėtų būti maždaug kaip CMC. Wishliste yra modelis, jei atsiras mano kolekcijoje, tai P1 gal ir nepateks į rinkimus .Gytis wrote:Gerai kad 1:18. Kitu atveju pulčiau į depresiją, nežinodamas ką jam priešpastatyti.
Dar nefotkinauGedas wrote:Nerandu jo fotkių. Ar tu jo neforkinai rimčiau?
As ta sau pats sakau jau 3 metaiHenris wrote:Dar nefotkinauGedas wrote:Nerandu jo fotkių. Ar tu jo neforkinai rimčiau?Reikės susiimti ir nufotkinti
Jo, su Antares Blue labai gerai atrodo, net negalvodamas pasirinkau su šia spalva.Paulius43 wrote:Geras spalvu derinys! Graziai modelis atrodo.
Jo, kaip gerą brandintą steikąAzzunix wrote:Ilgai brandinai naujieną![]()
O ko ne ?Gedas wrote:Kas žiemą perka kabrikus.