kas čia per dramblys ?Azzunix wrote:
Gyčio naujienos
- CitroFriend
- Kolekcionuoju: Frogs & Sushi.
Re: Gyčio autoparkas
Tikrai. Ir su iltim! 
- Gedas
- rinkimų nugalėtojas

- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: Super Sport
Šitas nuotaiką visiems pakėlė 
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
- Azzunix
- Masteli: 1:43
- Kolekcionuoju: McLaren F1 cars, Peugeot rally cars
O aš Gyčiui sakau "Kas čia per keistas barstytuvas?" 
manau Gytis pats papasakos kas čia per daiktas
manau Gytis pats papasakos kas čia per daiktas
-
Gytis
- konkurso nugalėtojas

- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Ooo, čia labai rimtas įrenginys! Be jo, visa automobilizmo istorija kaip ir nieko verta. Na bent jau Vokietijos tai tikrai!
O mūsų gyvenimas, kaip žinia su Vokietijos automobilių istorija labai glaudžiai susijęs. Aš visada sakiau, kad jei žmogų užrištomis akimis nuveši ir paleisi bet kurioje pasaulio vietoje, tai pirmas ir pagrindinis požymis pagal ką gali ją identifikuoti, yra aplink važinėjantys automobiliai. Ir jau daug metų pasaulyje yra viena valstybė, kur apsidairęs tikrai suklystum, nes galvotum, kad esi Vokietijoje. Nesakysiu kokia tai valstybė ir kaip tai susiję su drambliu, tai kiekvieno jūsų fantazijos reikalas.
Na gerai, su drambliu tai visai nesusiję
Dramblys, tai kaip ir kažkurio LOWE parado ar karnavalo rekvizitas, buvo sukurtas eisenai, ant ar iš restauruoto kultinio automobilio IFA L60. Viršuje sėdėjo ar šoko keturi p.... arba gogo šokėjos ir jis lėtai, bet linksmai judėjo eisenoje.
O mūsų gyvenimas, kaip žinia su Vokietijos automobilių istorija labai glaudžiai susijęs. Aš visada sakiau, kad jei žmogų užrištomis akimis nuveši ir paleisi bet kurioje pasaulio vietoje, tai pirmas ir pagrindinis požymis pagal ką gali ją identifikuoti, yra aplink važinėjantys automobiliai. Ir jau daug metų pasaulyje yra viena valstybė, kur apsidairęs tikrai suklystum, nes galvotum, kad esi Vokietijoje. Nesakysiu kokia tai valstybė ir kaip tai susiję su drambliu, tai kiekvieno jūsų fantazijos reikalas.
Na gerai, su drambliu tai visai nesusiję
Dramblys, tai kaip ir kažkurio LOWE parado ar karnavalo rekvizitas, buvo sukurtas eisenai, ant ar iš restauruoto kultinio automobilio IFA L60. Viršuje sėdėjo ar šoko keturi p.... arba gogo šokėjos ir jis lėtai, bet linksmai judėjo eisenoje.
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Re: Gyčio 1:43
As apakes!! Is kur cia tiek IFU padave??? Cia konversijos Gyti?? Ar kokia firmele jas leidzia? Nesu mates 
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
-
Gytis
- konkurso nugalėtojas

- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Čia Pauliau Kimmeria. Rytų ir ne tik Vokietijos rinkai. Tiražai apie 50 vnt. Kai pamačiau sakiau "N... Man reikia!" Vien gaisrinių apie 20 jei ne daugiau. Bet po truputi, po truputi įsitraukiau. Šį kart, Kimmerijos 25 modeliai, jei kopėčias kaip atskirą skaičiuoti, parvažiavo.Paulius43 wrote:As apakes!! Is kur cia tiek IFU padave??? Cia konversijos Gyti?? Ar kokia firmele jas leidzia? Nesu mates
Ifą, jaunystėje teko pavairuoti, gal todėl kažkuria prasme jaučiu jai sentimentus. O kai kurios tai ir pakankamai įdomios bei įspūdingos.
- Henris
- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: McLaren
Nors sunkvežimiai ir panaši technika nedomina, tačiau žiūrint į Gyčio autoūkį akys raibsta nuo eksponatų
Vienas is ispudingiausiu matytu dalyku (kalbu apie visa kolekcija). Pagarba 
- Devilbullet
- Kolekcionuoju: Lamborghini / Ferrari / Sports Cars / Super Cars / Famous Cars / Exlusive Cars
Tikrai kad raibsta. Aš asmeniškaip taip pat sunkiaja technika niekada nesu domėjasis, bet kai pažiūrinėju Gyčio skiltis, tai net pasigooglint užsimanauHenris wrote:Nors sunkvežimiai ir panaši technika nedomina, tačiau žiūrint į Gyčio autoūkį akys raibsta nuo eksponatų
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Ispudinga, MAZ 543 salia MZKT atrodo kaip paprastas sunkvezimis... 
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- RobertasRR
- Kolekcionuoju: auto 1:43 / moto 1:18