911 yra mano top sąraše
Porsche 911 targa Grand Prix Weiss / Minichamps Limited Edition 1 of 1536pcs
(Modelis 964 C2 Targa 1989-1994)

1:1

Aš ir galvojau kur aš tokį Porsche mačiauzheniax wrote:grazus modelis ir as toki turiu...porshe super...

Cha cha o as Aston Martina!zheniax wrote:Grazus porshe.net kartais pagalvoju jei tureciau daugiau pinigeliu pirkciau porshe kasdieniam vazinejimui...

Paulius43 wrote:Cha cha o as Aston Martina!zheniax wrote:Grazus porshe.net kartais pagalvoju jei tureciau daugiau pinigeliu pirkciau porshe kasdieniam vazinejimui...

Minichamps tiksliai nenurodo modelio, nei metųGytis wrote:Robertai, tai kad pirmoji nuotrauka ne to modelio! Bet galim klaidą ištaisyti, suveikti tau ir senąjį modelį.

Keista kodel jie tai laiko smulkmena ir nededa metu zymejimo...RobertasRR wrote:Labai dėkui![]()
(taip man patinka kai oficialiai būna įkalti ir metai prie modelio įpakavime)

Bet vistiek reikia tikrint, negalima pasitiketi gamintojais, ypac pvz. Minichamps kartais raso, pvz. X masina models Z o metai 1985 (realiai pradeta gaminti 1984). Kitu metu modelio modifikacija?? ne velnio.. Ai prisiminiau, mano (ir Gycio) turimi MC amerikietisku konceptu modeliai, ypac Cadillac, raso pirmus automobilio pristatymo metus, bet po keliu metu konceptas modifikuotas ir igauna kita forma, prieki ir pan. tai metai neturetu buti "pirmojo" isleidimo, bet jiems dzin.RobertasRR wrote:Labai dėkui![]()
Grubokos klaidos, juk dideli pinigai mokami ir ne zaislai perkami, noretusi kiek imanoma maziau klaidu.Paulius43 wrote:Bet vistiek reikia tikrint, negalima pasitiketi gamintojais, ypac pvz. Minichamps kartais raso, pvz. X masina models Z o metai 1985 (realiai pradeta gaminti 1984). Kitu metu modelio modifikacija?? ne velnio.. Ai prisiminiau, mano (ir Gycio) turimi MC amerikietisku konceptu modeliai, ypac Cadillac, raso pirmus automobilio pristatymo metus, bet po keliu metu konceptas modifikuotas ir igauna kita forma, prieki ir pan. tai metai neturetu buti "pirmojo" isleidimo, bet jiems dzin.RobertasRR wrote:Labai dėkui![]()
Kartais ant lenktyniniu masinu dezutes/padekliuko uzraso ne ta ar neteisinga pavarde ir pan.
Arba modelis kuriamas ne nuo originalo, o nuo kokio festivalinio ir tada dar daugiau neatitikimųPaulius43 wrote:Kartais ant lenktyniniu masinu dezutes/padekliuko uzraso ne ta ar neteisinga pavarde ir pan.