Mano 1:43 mastelio greitas sąrašėlis būtų toks:
BMW Ital-Design Nazca C2 Concept

Bugati Veyron SS

Ford GT90

Matai kaip greit Tavo svajones pildosi...Gedas wrote:Taigi, apie kokius modelius pasvajojate, nors jų niekas dar nepagamino?
Mano 1:43 mastelio greitas sąrašėlis būtų toks:
Bugati Veyron SS
Thank you for your message and your interest in our models.
We will forward your kind suggestions to our project development department for further consideration.
Ehhh sita visada sako... pries keleta metu esu parases apie keleta idomesniu aparatu bet kol kas ner ziniu.Gedas wrote:Hmm, visa bėda, kad tai Look Smart![]()
![]()
Beje, vakar parašiau Spark, kad pagamintų "mano" modelius, tai dabar turiu naujos vilties![]()
Thank you for your message and your interest in our models.
We will forward your kind suggestions to our project development department for further consideration.
Turbut pries du metus, kai jie kainavo tik 60eur, sakiau .... brangoka, gal veliau sugalvosiu isigytPaulius43 wrote:EfficientDynamics galetu perleisti nes moketi 250 euru uz 60 vertes modeli - nuodeme..
As irgi taip pat galvojauHenris wrote:Turbut pries du metus, kai jie kainavo tik 60eur, sakiau .... brangoka, gal veliau sugalvosiu isigytPaulius43 wrote:EfficientDynamics galetu perleisti nes moketi 250 euru uz 60 vertes modeli - nuodeme..![]()
250eur pigiausiai uz kiek galima ji isigyt siuo metu. Net po 450 stumdoBeja yra 1/64 uz 9.9eur. Bet kazkodel galvoju, kad perleis ji normaliu tirazu.
Minichamps irgi rengiasi Veyron SS padaryti. Tik įdomu, ar tokiais pat tempais kaip ir Miura SV (laukiu gal pusantrų metų):Gedas wrote:Hmm, visa bėda, kad tai Look Smart![]()
![]()
availability: to be announced