prie to pacio paklausiu... planuoju buti sia savaite Lenkijoje, Varsuvoje, gal yra ten vietoj kokiu shopu ka galeciau aplankyti ir galbut ka nors parsivezti, arba gal zinote lenkijoje skelbiu lt analoga?? Aaciu!
gintarinis wrote:Radau tokia e-parduotuve. Kainos , bent jau man idomiu modeliuku, tai tikrai neblogos http://modeliki.pl
Neseniai iš jų pirkau modelį, kurį labai greitai vokietukai buvo išsipardavę ir jau galvojau bus su juo bėdų. Bet jį turėjo šie lenkai Poznanėje. Turi eurinę sąskaitą, skaičiuoja gerą kursą, su siuntimu irgi bėdų nėra. Rekomenduoju. Tik gal ešopas labai nepatogus
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
Pasidairiau po ta ukrainietiska parduotuve, asortimentas platus, nors kainu atzvilgiu nezinau ar pigiau iseina.. Jei kas planuotu daryti pirkima ten, praneskit, as prisijungciau su figurelem (neuzima daug vietos..)
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Ką reiškia tavo pasakymas “bet taip pat turi ir parduotuvę”? Ar tai reiškia, kad jų tie patys savininkai?
Tikrai taip. Jie aktyvūs Ebay su listingais nuo 1 eur.
Manau, kad ne. Pažįstu asmeniškai tiek vokietį, tiek žinau ir ukrainietį. Ir tikrai žinau, kad dar prieš pusę metų jie nebuvo pažystami. Vokiečio parduotuvė (tikra, ne internetinė) randasi Koblenze, o ukrainiečio Kijeve. Mano draugas, Kimmerijos savininkas per jo parduotuvę prekiauja savo modeliais.
Ne taip mane supratai. Nenorėjau pasakyti, kad tas ukrainietiškas šopas ir vokiškas yra to paties savininko. Kalbėjau tik apie vokietį, kuris turi ir ešopą, ir prekiauja ebay.
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
Supratau. Bet dauguma e-shopų prekiauja ebay. Mano “draugas” Berlyne oficialiai net nedirba pirmadienį ir antradienį, kad galėtų visus siuntinukus išsiūsti.