Karalienes bentlis - mano irgi medziojamas, bet nepigus velnias.. nors si menesi jau modeliu biudzeta istaskiau.
Reziumuojant - sveikinimai papildzius angara (cia garazu jau nebepavadinsi).

kazkodel daug kam nepatinka suv`ai,Paulius43 wrote:kiti man nelabai kaip masinos
bijociau vaziuot per Sibira su kazkuriuo is siu,Sibiran geriau tiktu koks UralasGedas wrote:Oho, su tokiu autoparku galima ir Sibirą pervažiuotiSimpatijos H2

Na man apskritai ir SUVai, ir dzipai patinka, bet tik keli, BMW X5, MB G, Range Rover, Lambo LM002... Ir aisku konceptaiAlberto22285 wrote:kazkodel daug kam nepatinka suv`ai,Paulius43 wrote:kiti man nelabai kaip masinosnei sedanas nei visureigis
gerbiu kiekvieno nuomone
![]()
net neabejojauIr aisku konceptai

Na cia trumpam "apsvietimui": Norev ir zurnaliniai - Opel Antara GTC (3 duru, serijinis tik 5 duru yra), VW 2 dzipukai raudonas ir melynas, neprisimenu kaip vadinasi (concept T ir concept A berods). Provence Moulage/Norev Seat Tribu, Renault Ondelios, Peugeot HR1... Na ir paskui dar keletas ranku darbo, kaip Lamborghini Cheetah ar Italdesign Mitsubishi Nessie. Tiesa, pastarasis yra isleistas ir firmos Mondo Motors (truputi pakeistas dizainas, tipo Giugiaro markes masina), o Bburago yra isleides Land Rover LRX ir Hummer XC3. Apie tuos buraginius tai galvoju kad reiktu prigriebt prie progosAlberto22285 wrote:net neabejojauIr aisku konceptaibet kazkaip nesidomejau kokie suv`u ar dzipu konceptiniai modeliai (1:43) yra isleisti,apskritai cia mano nauja tema,atskiron lentynon