Į vakarus kaip nekeistaGedas wrote:Ta studija į rytus ar vakarus nuo mūsų?
Pauliau, prie ko čia 24-aš mastelis? O jiems koloradas, kas mums, na kad ir Gedemino stulpai ar Vytis. Šiuo atveju jau tavo galvą griaužia smegenų plovykla. Čia gi mes pas juos į svečius einam, o ne jie mums per prievarta tą koloradą bruka! (Ką neabejotinai jie irgi mėgsta). Normalu, kad žmonės savo pergalių simboliais didžiuojasi. Tik, kad jų tos pergalės mums kitą prasmę turi... Bet vėl gi, mes pas juos, o ne jie pas mus į svečius lendam.Paulius43 wrote:Labai grazu. Ispudingi darbai, idomu, mazo vilkikas kokio mastelio? 1/24?
Truputi nesmagu, kai vienoj nuotraukoj matosi koloradine juostele, gaila, kad politine smegenu plovykla persikelia i hobi..
Koloradinė juostelė yra pritemptas simbolis, jei gerai pamenu. Ir pritemptas šių laikų Rusijos lyderių. Dėl to jis kai kuriose šalyse priskiriamas prie propagandinių ir pernelyg sietinų su Stalinizmo nusikaltimais, rusonacionalizmu, o ne apskritai pergale WW2. Tai tikrai ne Vytis ir ne Gedimino stulpai, ne Rusijos dvigalvis erelis.Gytis wrote:Pauliau, prie ko čia 24-aš mastelis? O jiems koloradas, kas mums, na kad ir Gedemino stulpai ar Vytis. Šiuo atveju jau tavo galvą griaužia smegenų plovykla. Čia gi mes pas juos į svečius einam, o ne jie mums per prievarta tą koloradą bruka! (Ką neabejotinai jie irgi mėgsta). Normalu, kad žmonės savo pergalių simboliais didžiuojasi. Tik, kad jų tos pergalės mums kitą prasmę turi... Bet vėl gi, mes pas juos, o ne jie pas mus į svečius lendam.Paulius43 wrote:Labai grazu. Ispudingi darbai, idomu, mazo vilkikas kokio mastelio? 1/24?
Truputi nesmagu, kai vienoj nuotraukoj matosi koloradine juostele, gaila, kad politine smegenu plovykla persikelia i hobi..
Na Maz'as per gerai nuotraukose atrodo, kad butu 1/43Gytis wrote: Pauliau, prie ko čia 24-aš mastelis?