Autobusai ir troleibusai
Re: Autobusai ir troleibusai
Aš manau kad nekrypsta, tramvajus ir su ratais taip pat miesto transportas viskas čia į temą. Ir toliau taip, a to kur daugiau pamatysi.
Pažiūrėti čia http://arvydo.jimdo.com
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
- Masteli: 1:43
- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Greit pradesi ir traukinius rinkt?
Kiekvienam aisku savo (pagal pajegumus)

Kiekvienam aisku savo (pagal pajegumus)

"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
Gera ydėja, tik gaila 43 mastelio neteko matyti. Paimčiau ir aš į kolekcija viena kita garvežiuka.Paulius43 wrote:Greit pradesi ir traukinius rinkt?![]()
Kiekvienam aisku savo (pagal pajegumus)![]()
Pažiūrėti čia http://arvydo.jimdo.com
-
- konkurso nugalėtojas
- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Matai, man teko 87 mastelio garvežiukus po 10000,- € matyti, tai gal man kelių tramvajų užteks.arvydas wrote: Gera idėja, tik gaila 43 mastelio neteko matyti. Paimčiau ir aš į kolekcija viena kita garvežiuka.

-
- konkurso nugalėtojas
Kažkaip likau nustebintas, kad senų nuotraukų fotobucket-as neblokuoja, tad šio skyrelio naujienas pristatau su dar didesniu džiaugsmu. Teks padirbėti, ir įkelti dar daugiau senų naujienų!

Last edited by Gytis on 2023 Dec 05, 00:00, edited 1 time in total.
-
- konkurso nugalėtojas
Sveiki visi, kam ši tema nors kiek įdomi. Pagaliau pavyko sutvarkyti visą temą, sudėti naujas nuotraukas, nufotografuotas iš vieno taško, tad leidžiančias įvertinti realius modelių gabaritus. Įdomumo dėlei palikau kai kurias senas notraukas, kurios netrukdo geros peržiūros, bet, gal būt kažkam pasirodys įdomios!