Kažkaip netyčia mano kolekciją papildė dar keli modeliai.
Bet ir vėl istorija. Kažkaip vakar pagalvojau apie temą “Modeliai automobilių, kuriais važinėjau” Lengvųjų daug, tempia link 100, o vat sunkvežimių ne per daugiausia. Visus turiu, tik nepamenu dėl MAZ-o. O šiandien einu bazėj, ir “še tau boba dešimtinė!” MAZ-as su puspriekabe, lygiai toks pats, kaip aš dirbau: 25€! Kažkoks kosmosas! Aš tik puspriekabę triašę tempiau.
Bendrai paėmus, turint omenyje kokie metai, įskaitant ir pandemiją, tai šių metų Vėlykos Arūno dėka, tuščios nebus. O ant stalo bus 15 Porsche margučių!
Gytis wrote:
Ir aplamai, visas temas pastoviai atnaujinu naujienomis. Tik dedu ne iš eilės, o į savo vietas.
UZtrukau, kol suradau.. butu gerai, jei galetum mestelt zinute i ta tema, kai kazka naujo idedi, tada atsinaujina visa tema ir lengviau surast papildymus.
Galvojau kad jau turi Cientodieci (110 koncepta - limituota), bet lygtai dar neisejes..
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
RobertasRR wrote:labai gerai kad eiliškumas yra ,
bet gal būtų įdomiau jeigu temoje parašytai postą papildyta modeliu kokiu, ir taip dar gyvesnis forumas bus
Su Poršais taip buvau pradėjęs, bardakas gavosi. Bet, kai įmetu bendrą nuotrauką, tai dominantį modelį nesunkiai galit susirasti. Nors įdomesnius įkeliu į “Įvertink mano naują modelį” temą.
Vėl nusiroviau nuo grandinės! Geriausias įrodymas to, kad kolekcionavimas tai liga, ko, tiesa sakant aš niekada ir neslėpiau. Aišku, čia ne vienkartinis šūvis, o nuoseklus beveik viso mėnesio protrūkis, bet tai tik patvirtina mano diagnozę, ir įrodo, kad tai lėtinė ir labai sunki liga.
Spejai dar Maybacha nusaut, turbut greit taps raritetas kaip ir kiti ju konceptai.. Tiesa, kai islukstensi is dezutes, paziuret kaip pachalturino Schuco ties galine asim, svieciasi salonas.. kaip uz tokia kaina galejo geriau padaryt.
Cia per CK prasinesei, ar ne? As irgi Speedtaila priglaudziau
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Sukausi kur galėjau, o šiandien nupirkau dar vieną Maybachą už labai gerą kainą. Vieną palaikysiu kokį pusmetį, o tada brangiai parduosiu. Ko gero bus kaip su 6 modeliu. Dabar gauti neįmanoma. Beveik.