Šarai, neužmik ant laurų, šitam kėbule yra dar du AMG sutvėrimai!sharrasitto wrote:Su Zigmo pagalba nupirktas labai idomus, senas modelis uz netiketinai maza kainaNors tai vienas nykiausiu Mercedes-Benz automobiliu, bet AMG gamintojai pasistenge ji padaryti nors kiek patrauklesniu.
nors dydis rimtas, prikibt vistiek radau prie koGedas wrote:Puikus!
Labai sunku man vertinti, kai as nesu mates daugiau 18tuku ivairiu gamintoju. Bet bendras vaizdas tikrai geras, jeigu ziuri neutraliai ir neanalizuodamas. Jeigu pradedi atidziau ziurineti, yra daliu kreivu kaip, kad pvz karbonine dalis ant kapoto, apacioje priekyje bamperio metaline apsauga kreivai uzdeta. Taip pat labai primityviai padaryta apacia, svirtys, amortizatoriai, tiksliau ju praktiskai isvis nera, o tokiame modelyje tai vienas esminiu dalyku. As manau per daug tikiuosi is tokio gamintojo kaip GT Spiritskoonkaz wrote:Sveikinu su pirmuoju 18-tukuO kaip šeip bendras vaizdas? Kainos ir kokybės santykis, nes sakai radai prie ko prikibt.
Aišku, pats laukiu poros GT spirit modeliu tai smalsu ką gausiusharrasitto wrote:Labai sunku man vertinti, kai as nesu mates daugiau 18tuku ivairiu gamintoju. Bet bendras vaizdas tikrai geras, jeigu ziuri neutraliai ir neanalizuodamas. Jeigu pradedi atidziau ziurineti, yra daliu kreivu kaip, kad pvz karbonine dalis ant kapoto, apacioje priekyje bamperio metaline apsauga kreivai uzdeta. Taip pat labai primityviai padaryta apacia, svirtys, amortizatoriai, tiksliau ju praktiskai isvis nera, o tokiame modelyje tai vienas esminiu dalyku. As manau per daug tikiuosi is tokio gamintojo kaip GT Spiritskoonkaz wrote:Sveikinu su pirmuoju 18-tukuO kaip šeip bendras vaizdas? Kainos ir kokybės santykis, nes sakai radai prie ko prikibt.
Labai idomu butu pamatyti koki CMC, BBR, Exoto produkta
Gyti, su sportu susije ikoniniai arba man idomus modeliai. Del vietos trukumo tenka labai atsakingai rinktis tai ka noriu turetiGytis wrote:Jeigu atvirai, tai nebelabai suprantu tavo pakraipos!![]()
![]()
Na aš apie modelius...![]()
![]()
![]()