Kaip tai BMW skaičiai, nusakantys modelį, baigėsi. Tačiau tai toks gamintojas, kuriam visai modelių gamai apibūdinti dešimtuko matomai neužtenka, tad yra prisigalvojęs dar ir įvairiausių simbolių.
Keletą iš jų turiu ir aš!
Pradėsiu nuo mažiausio: e bėgant metams pereinančio į i. Ir tai reiškia, kad automobilis varomas elektra!
Minichamps. BMW E1 (1993)
Paragon. BMW i3 Electric car (2014)
Last edited by Gytis on 2024 Nov 07, 23:56, edited 3 times in total.
Na ir visi "visureigiai" tokie.. Koks dar gali būti MIESTO ar PLENTINIS visureigis, kas čia per Čia tipo skirta per pėsčiuosius ir dviratininkus važinėt ar kaip suprast.. Kažkoks mėšlas.. Nors iš daugumos tokias mašinas vairuojančių ir nesiorientuojančių aplinkoje reiktų vadinti INVALIDINIS arba BLONDININIS visureigis.
Na tu čia Arūnai ir pavarei, gerai, kad ne valdydamas atsidariau. Na pažiūrėk tu į naują X5, jis tiesiog tobulas.
X6 irgi neatsisakyčiau. Nauji X1 ir X3 gedos irgi nepadarytų, o senieji X-ai jau istorija
Gytis wrote:Na tu čia Arūnai ir pavarei, gerai, kad ne valdydamas atsidariau. Na pažiūrėk tu į naują X5, jis tiesiog tobulas.
X6 irgi neatsisakyčiau. Nauji X1 ir X3 gedos irgi nepadarytų, o senieji X-ai jau istorija
Vienas dalykas yra į juos žiūrėti, kitas dalykas yra juos vairuoti X5 važiuoja tragiškai. Kalbu apie komfortą, tiksliau jo nebuvimą. Šiuo klausimu palyginus su tiesioginiais konkurentais, BMW X serija tyliai rūko pavėsyje pravažumu berods irgi nepirmauja savo "levelyje"
Tikrai nei vieno tragiško X nesu vairavęs, kaip ir Audi Q ar mersų SUV. Na neleidžia jie sau gaminti brangių blogų auto. Gal kokį lavoną teko vairuoti ar nestandartiniais ratais. Pirmos kartos jis tikrai kietas, sportiškas. Antra ir trečia karta - jau visai kitokie auto, bet vis tiek ne "sasyskos", ne visų skoniui. Posūkyje tik su Cayenne drąsiau.
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
Kelios BMW bombikės! Viena Minichamps Supernaujiena, kuri dabar tiražuojama, turbūt visom vaivorykštės spalvomis ir atspalviais.
Minichamps. BMW M4 GTS
O kita, super raritetas! Nežinau kaip su ją kažkada prasileidau, bet, mano kolekciją ji papildė tik dabar. Ši bombikė visada man primins Nurnburgringą, kur ją atsitiktinai įsigijau.
Minichamps BMW M3 GT2 “Street”
Last edited by Gytis on 2024 Nov 08, 15:55, edited 1 time in total.